ADEVĂR ȘI IUBIRE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

adevar si iubire

Până când, în viziunea sau percepțiile noastre: succesul, bucuria, fericirea, prosperitatea financiară, etc, cuantificabile ca ”roade” ale vieții – vor fi exprimate sau catalogate la nivel mental și emoțional, exclusiv ca nevoi, interese, insuficiențe sau scopuri – cu certitudine, abundența lucrurilor materiale sau a stărilor care ne definesc mulțumirea, ne vom lipsi în planul fizic și mental, al trăirilor pe care le avem.

Lipsindu-ne în plan spiritual, de abundența energetică a emoțiilor pozitive, a entuziasmului, a pasiunii, încrederii de sine și a creativității – la nivel mental, emoțional și fizic – vom fi dominați de consecințele fricilor, negativității și neliniștilor noastre, induse ca efect, de sărăcia credinței și a iubirii din inimile și sufletele noastre.

Pentru a ieși din acest labirint ale fricilor, nemulțumirilor, insuficiențelor și nevoilor vieții – e nevoie să înțelegem acele adevăruri, care ne eliberează spiritul și conștiința de dominația minții și a iluziilor induse de ea, și-i redau abundența energetică și iubirea.

Cei care caută Adevărul, trebuie să-și descopere înțelepciunea în propria lor înțelegere, în propriile experiențe, în durerile și provocările prin care trec și în bucuriile pe care le trăiesc.

Când vom desluși Adevărul, și vom refuza să mai trăim captivi în convingerile ego-ului, în ”dreptatea”minții și în iluziile sale – ne vom elibera spiritul, vom dobândi conștiința iubirii, și prin ea, prin ea vom dobândi Lumina și claritatea înțelegerii.

Din momentul în care vom dori să căutăm înțelegerea și, vom dori să manifestăm în noi înșine acest Adevăr, vom deveni asemeni apelor, în veșnicia mișcării mării.

în viață vom avea momente de calm și de liniște, dar uneori vom fi totuși asemeni fluviilor tumultuoase, care se rostogolesc în jos spre mare și uneori se izbesc și de stânci, fără însă ca acestea, să le poată opri în drumul desăvârșirii menirii și împlinirii destinului lor.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVĂRUL INIMII
Lucrarea spirituală – constituie adevărata odihnă
A-TI AUZI PROPRIUL ADEVAR
Adevărurile spirituale – să le facem carne și os
ADEVĂRATA IUBIRE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>