ABANDONUL IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

abandonul iubirii

Când nu vrei sau nu poți să iubești, să accepți sau să tolerezi realitatea cu care te confrunți și alegi să te opui experiențelor și fericirii celor din jur – vei ajunge să trăiești experiența propriei nefericiri.

Nefericirea, abandonul, și suferințele auto-induse sau provocate celor din jur, chiar și atunci când sunt făcute în numele dragostei sau a ”binelui” celorlalți – izvorăsc mereu din teama asumării, din ne-iubire, ne-prețuire, atașamente mentale față de durere și din neîncrederea de sine.

Pentru a trăi experiența fericirii – renunță la a-ți manifesta resentimentele, ostilitatea și ne-iubirea: – față de persoanele care intră în viața ta, și – față de experiențele care vin spre tine, căci prin respingerea și neasumarea lor, nu vei face altceva decât să generezi în viața ta și a celor din jur, și mai multe conflicte, suferințe, nemulțumiri, insuficiențe, neîmpliniri și nefericiri.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Misiunea ființei umane – să lucreze pe pământ cu mijloacele Cerului
Arta de A IUBI NECONDIȚIONAT
Provocarea schimbarii (The Callenge of Change) – film biografic – Jiddu Krishnamurti
Ghinionul adus de vineri 13
Dacă vrei să transformi lumea, iubeşte o femeie!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>