A SPUNE ADEVARUL DESPRE EXPERIENTA NOASTRA

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

a spune adevarul despre experienta noastra

Bună să vă fie ziua!
Să aveți parte azi, de maturitate emoțională și cuget eliberat de vinovății și frici – pentru a discerne în mod lucid, prin adevărul inimii – frumusețea și valorile voastre sufletești, de tendința minții de a-și apăra dreptatea și nevoia de suferi, cu costul neîmpăcării și a nefericirii pe care prin nemulțumire, neacceptare, neasumare, ne iubire și nefericire, adesea ajungem să o plătim.

Viața pe care alegem să o trăim – este o călătorie inițiatică, de descoperire a valorilor noastre sufletești și a esenței divine din noi – oglindite prin atitudinea credinței, a binelui, a toleranței, a asumării, a prețuirii, a cumpătării și a iubirii.

Nimic din ceea ce ne împiedică iubirea și bucuria de a fi, nu servește călătoriei noastre inițiatice și nici evoluției spirituale, pe calea desăvârșirii ființei în trezirea conștiinței iubirii.

Cât timp ființa va trăi în ego-ul și mentalul său, el va experimenta o falsă conștiință, programată prin sentimentul fricii, al greșelii, al vinovăției și al pedepse.

În momentul în care, prin ceea ce suntem, facem, simțim, gândim, exprimăm și credem – avem curajul de a ne asuma în mod autentic și responsabil, experiențele și consecințele pe care divinul, destinul, alegerile și atitudinea față de semeni și viață ni le aduc – sufletul ni se va elibera de sentimentul vinovăției, de suferințe și de experiența pedepsei și a durerii, izvorâte din frici.

Atunci când nu le vom mai permite îndoielilor, regretelor, neîncrederii, temerilor și mustrărilor de conștiință, să ne mai copleșească mintea și gândurile prin sentimente negative – sufletul ni se va elibera din corvoada suferinței, a neîmplinirilor și a tristeții.

Atunci vom înțelege că, fricile, supărările, nemulțumirile, neîncrederea de sine și îndoielile – sunt simple iluzii ale minții ce se hrănesc din conștiința vinovăției și din teama durerii pedepsei – vom înțelege că sentimentele negative pe care le manifestăm, sunt efectul carențelor noastre energetic, emoționale și spirituale, cauzate de lipsa iubirii.

Până când nu vom fi dispuși să ne iertăm și să ne eliberăm sufletul de corvoada durerilor și a agresiunii pe care o manifestăm prin negativitate și ne iubire față de noi înșine – nu vom putea fi în mod autentic fericiți.

Până nu vom fi fericiți, călătoria noastră prin viața va fi plină de durere, neîmpliniri, neîmpăcări și pierderi. Pentru a ne regăsi cadența inimii și bucuria de a trăii, va trebui să ne eliberăm de nevoia de a suferi, alegând să iubim și să credem în dreptul nostru de a fi fericiți.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Experiența mistică – o tentativă de a captura spiritul divin
INVATAREA PRIN EXPERIENTA
Cum sa te pregatesti inainte sa ai experienta unui vis lucid
ADEVARATA DETASARE
IUBIRE CONDITIONATA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>