A RETINE IUBIREA

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

a retine iubirea

O duminică minunată,
plină de frumusețe și miracole în lumina grației iubirii!
Vă doresc ca AZI să fie pentru voi o zi a readucerii aminte, că prin spirit, v-ați născut eliberați de constrângeri și temeri – pentru a fi fericiți și – pentru a vă exprima și dărui vieții, prin abundența valorilor și a frumuseții voastre sufletești.

Vă doresc ca ziua de azi să vă dea curajul, credința, puterea și încrederea de sine, pentru: – a vă descătușa de fricile, neajunsurile, vinovățiile, ne iertările, suferințele și neputințele minții și – a vă readuce în viață claritatea, iubirea, recunoștința și bucuria de a fi și a trăii în lumina dragostei ce o purtați în inimi.

Prețuiește-te prin tot ceea ce ești și arată-ți recunoștința pentru darurile pe care le primești. Astfel, nu-ți vei mai mai risipi clipele vieții prin neasumare, temându-te de ziua de maine. Fii fericit ACUM… și renunță să mai amâni dreptul tău de a te bucura de viață și de cei pe care alegi să-i iubești.

Alege să înțelegi că nefericirea ta și rănile ce le porți în suflet prin ne iertare – sunt doar iluzii ale minții ce-ți induc durerea, doar pentru a te trezi și a te reînvăța să te iubești și să te prețuiești în lumina caldă a iubirii.

Renunță să te mai pedepsești prin vinovății și suferințe și, încetează să-i mai agresezi pe cei din jur pentru experiențele, traumele și durerile ne iertărilor tale. Înțelege dreptul lor de a-și alege experiențele și calea – acceptând ceea ce nu poți sau nu vrei să iubești.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
IUBIREA NU ESTE NICIODATA PARTINITOARE
Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea
DACA IUBIREA NU APARE ACUM
Iubirea – face legile inutile
Iubirea – se hrănește din mister

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>