A PUNE IN PRACTICA IUBIREA

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

a pune in practica iubirea

Bună dimineața
și o zi plină de frumusețe și iubire prin care să dobândiți puterea asumării, credința și curajului de a vă dărui vieții și celor dragi, prin tot ceea ce sunteți, aveți și prețuiți ca valoare.

Când vă veți elibera mintea, gândurile, inima, sufletul și conștiința de ceea ce nu vă place sau nu puteți iubi – veți face loc în viața voastră acelor experiențe, persoane și trăiri, care vă fac să vă simțiți cu adevărat fericiți și împliniți!

A FI FERICIȚI înseamnă a vă regăsi pacea sufletească, împăcarea inimii și mulțumirea minții – prin a vă manifesta abilitățile, valorile și iubirea la un nivel superior de conștientizare, față de nivelul mental la care nevoile, fricile, supărările, insuficiențele și nemulțumirile au ajuns să vă copleșească de durere sufletul și conștiința, prin ne iubire.

Fericirea și detașarea mentală de tot ceea ce nu o susține, este calea prin care putem deveni o persoană entuziastă, frumoasă și plină de valori, împăcată cu sinele și experiențele sale.

A se ierta și a ierta pentru a putea iubii – devine ingredientul secret al succesului persoanelor care care au curajul să creadă în dreptul lor la fericire. Puterea iubirii se dobândește prin detașarea de frici și negativitate – ca efect al asumării cu entuziasm, pasiune, bucurie, prețuire și dedicație a experiențelor vieții, cu tot ceea ce aduc ele la pachet.

Entuziasmul înseamnă a-l ave pe Dumnezeu în noi și, a ne abandona prin credință, căii iubirii. Entuziasmul nu înseamnă controlarea posesivă și totală a minții de către un scop sau o nevoie, ci presupune o intenție măreață, menită să ne împlinească și să aducă prin fericirea și bucuria noastră, fericire și celor din jur.

Atunci când credem în noi și când suntem animați de energia dragostei, a pasiunii, a entuziasmului a credinței și a puterii infinite a divinului din noi, ideile creative care iau naștere în lăuntrul sufletului și prin conștiinței spiritului nostru – ne pun la dispoziție tot ceea ce trebuie să știm, să avem și să facem, pentru a materializa în planul fizic al vieții noastre, tot ceea ce putem imagina, asuma și iubii.

Atunci când ne încredem în Puterea Infinită a energiei divine, și avem încredere în răspunsurile sale favorabile, chiar și atunci când ele vin prin consecințe potrivnice sau prin adevăruri ce ne dor și adesea nu suntem dispuși să le acceptăm – entuziasmul, iubirea și credința ne trezesc la conștiință prin adevărul ce ne sălășluiește în inimi.

Prin a ne manifesta iubirea în lumina conștiințe inimii și a o pune în practică prin tot ceea ce suntem, simțim, gândim și alegem să exprimăm și să trăim – în realitatea fizică a vieții noastre se va deschide treptat, o lume nouă plină de frumusețe și valoare, menită să ne împlinească cele mai curajoase și îndrăznețe visuri.

Atunci când vom ști să iubim și să împărtășim în mod autentic iubirea din abundența inimii și din preaplinul frumuseții și valorilor noastre sufletești – vom cunoaște și manifesta în mod real fericirea, prin tot ceea ce suntem, facem, simțim, exprimăm și gândim.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
A RETINE IUBIREA
IUBIREA NU ESTE NICIODATA PARTINITOARE
Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea
DACA IUBIREA NU APARE ACUM
Iubirea – face legile inutile

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>