A PRIVI CU IUBIRE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

a privi cu iubire

Bună dimineața
și o zi în care tot ceea ce priviți și alegeți să faceți și să vedeți – să vă reflecte puritatea inimii, grația sufletului și curajul de a vă iubi – oglindindu-vă astfel și în afară: dragostea, valorile, frumusețea lăuntrică, prețuirea, recunoștința și bucuria pentru viață.

Bucuria pentru viață, izvorăște doar din împăcarea ta cu tine și cu lumea din jur, după ce vei alege și vei învăța să te ierți, îmbrățișându-ți cu iubire și compasiune, toate rănile, fricile și neîmpăcările ce le porți în suflet – pentru a te vindeca și elibera de povara traumelor lor, de ne-iertări și de suferințelor auto-induse sau provocate altora, prin nechibzuințele tale trecute.

Tot ceea ce mintea ta condamnă, judecă sau învinuiește – în baza experienței eșecului, a suferinței, a supărărilor, a lipsurilor, a nevoilor, a fricilor, a nemulțumirii, a neîmpăcării, a prejudecăților și a convingerilor negative formate prin durerile și neîmpăcările tale din trecut – va fi devorat de întuneric și, golit de valoare și conținut.

Nimic din ceea ce nu iubești și nu prețuiești – nu poate rezista în fața forței întunericului, a golului de iubire, a fricilor și a nevoilor tale nehrănite și neîmplinite.

Prin ne-iubire – golul nostru sufletesc doar se va extinde, până când întunericul suferințelor, neîmpăcărilor și nemulțumirilor noastre ne va cuprinde întreg trupul și ne va copleși și, apoi, se va oglindi și în afara noastră – contaminându-i pe toți cei pe care, nefericirea noastră îi atinge

Deficitul de iubire și nevoia noastră de afectivitate, arată doar incapacitatea de a ne dărui dragostea și a ne încrede în valorile, frumusețea și abilitățile noastre – pentru a ne hrăni singuri, lăsând energia luminii să ne vindece sufletul.

Doar după ce ne lăsăm mintea cuprinsă de entuziasmul, pasiunea, prețuire și bucuria pentru viață și acceptăm ca abundența energiei iubirii să ne pătrundă – vom ști să dăruim valoare fiecărui gând, fiecărei emoții, fiecărei alegeri și fiecărei acțiuni ale noastre, menite să ne susțină mulțumirea, împlinirea și fericirea.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – dăruiește cunoașterea și puterea
Iubirea – criterii ale autenticității ei
Iubirea pentru o creatură – este durabilă numai dacă, prin intermediul ei, ne putem lega de Creator
Dușmanii – ne ferim de ei prin iubire
Iubirea – precauții de luat pentru a o păstra

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>