[audiobook RO] Eckhart Tolle – Linistea vorbeste

Category: AudiobookEckhart Tolle Comments: No comments

Eckhart Tolle

Cartea “Linistea vorbeste” a lui Eckhart Tolle nu e doar o carte obisnuita. E cartea tacerii, am putea spune. Eckhart Tolle ne invata cum sa ne descoperim linistea, tacerea interioara si mai mult de atat, sa o pastram. Atunci cand oamenii pierd legatura cu interiorul lor, se pierd in lume.

Cartea provine dintr-o stare de constiinta a autorului pe care o putem numi liniste interioara. Nu se refera la practici sau idei religioase, ci contine idei accesibile intregii umanitati.Transformarea constiintei globale nu mai este un lux dedicat doar celor “initiati” ci a devenit o necesitate imediata.

Pentru ca avem nevoie de conectarea cu noi insine, “Linistea vorbeste” este un manual util in exersarea tacerii. Aceasta carte s-a nascut din dorinta lui Tolle de a nu-i lasa pe oameni sa se piarda. Pierderea tacerii din interior inseamna ratacire. Putem preveni aceasta ratacire, exersand tacerea interioara.

Cartea lui Eckhart Tolle este un ghid spre regasirea tacerii, este acel instrument pe care il luam in mana si apoi il lasam pentru a experimenta linistea din interior. Putem trai linistea zi cu zi, dincolo de practica meditatiei. Doar starea de a fi, interiorizarea, care este esenta fiintarii.

Printre cuvinte apare nevoia de liniste. Nu este o carte pe care sa o citesti din scoarta in scoarta si apoi sa o pui inapoi in biblioteca. Fiecare paragraf din “Linistea vorbeste” deschide porti spre interiorizare, spre autoreflectie, spre regasirea starii de liniste la un nivel profund. (sursa)

Eckhart Tolle - Linistea vorbeste - audiobook in limba romana

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Introducere

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 01

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 02

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 03

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 04

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 05

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 06

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 07

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 08

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 09

Eckhart Tolle – Linistea Vorbeste – Capitolul 10

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>